16:00-19:00

ساعات کاری ما شنبه - چهارشنبه به غیر از ایام تعطیل

021-26721416

برای تعیین وقت تماس بگیرید

مجازات فریب دادن زن در ازدواج موقت

استانداردهای اخلاقی و اخلاقی بالا.

24
سپتامبر
0
نظر
اشتراک

فریب یا گول زدن به معنای ادعای صفاتی است که فرد آن‌ها را ندارد یا انکار صفات بد یا عیوبی است که دارد. بر اساس **ماده ۱۱۲۰ قانون مدنی**، یکی از موارد انحلال عقد موقت، فسخ نکاح است. زمانی که یکی از زوجین دیگری را فریب داده باشد و وی را برای ازدواج متقاعد کرده باشد، این امکان وجود دارد.

تدلیس در نکاح

فریب دادن طرف مقابل در ازدواج تحت عنوان تدلیس شناخته می‌شود. این امر به معنای پنهان نگه داشتن نقص یا عیبی است که در یکی از زوجین وجود دارد یا معرفی خود به عنوان فردی با صفات نیکو در حالی که چنین نیست. به‌طور مثال، مردی ممکن است با ارائه مدرک جعلی خود را دارای تحصیلات عالی، شغل پر درآمد یا از خانواده‌ای خاص معرفی کند. در عوض، زن ممکن است خود را باکره معرفی کند یا عیوب ظاهری خود را پنهان نماید. این اقدامات موجب جلب رضایت طرف مقابل برای ازدواج می‌شود.

فریب در ازدواج موقت

بر اساس قانون، تدلیس یا فریب در ازدواج می‌تواند هم در عقد دائم و هم در عقد موقت صورت بگیرد.

مجازات فریب در ازدواج

فریب در ازدواج، چنانچه صفت خاصی در شخص مقابل شرط شده باشد یا عقد بر مبنای آن واقع شده باشد، موجب فسخ نکاح و همچنین از بعد کیفری جرم و دارای مجازات است.

به موجب ماده ۶۴۷ قانون مجازات اسلامی:
«چنانچه هر یک از زوجین قبل از عقد ازدواج طرف خود را به امور واهی از قبیل داشتن تحصیلات عالی، تمکن مالی، موقعیت اجتماعی، شغل و سمت خاص، تجرد و امثال آن فریب دهد و عقد بر مبنای هر یک از آن‌ها واقع شود، به حبس تعزیری از سه ماه تا یک سال محکوم می‌گردد.»

تماس با ما

مشاوره رایگان

درباره شرکت ما

با این حال، آنچه ما را متمایز می کند، سطح استثنایی خدمات ما است.

جستجو در مقالات

آخرین مقالات ما

28
سپتامبر
28
سپتامبر

دسته بندی مقالات